V prvních třech měsících letošního roku zaměstnanci KHS LK provedli v provozovnách společného stravování 251 kontrol. „Na začátku roku jsme se mj. zaměřili na úroveň poskytování stravovacích služeb v horských střediscích, zejména pak na stánkový prodej občerstvení. Při stánkovém prodeji se nejčastěji setkáváme se závadami souvisejícími s uspořádáním stánku a jeho vybavením, tj. nedostatečné vybavení vzhledem k rozsahu nabídky občerstvení a skladování tzv. neslučitelných potravin pohromadě (např. v jednom chladícím zařízení),“ vysvětluje MUDr. Ivana Kučerová, ředitelka odboru hygieny výživy a předmětů běžného užívání. Celý text zde.
Navigace
-
Nejnovější příspěvky
- Akutní respirační infekce a chřipka v Libereckém kraji 27.1.2023
- Seminář Azbest 27.1.2023
- Nebezpečný výrobek – panenka Beauty 24.1.2023
- Státní zdravotní dozor v provozovnách společného stravování ve 4. čtvrtletí 2022 23.1.2023
- Státní zdravotní dozor v zařízeních a provozovnách pro výchovu a vzdělávání pro děti a mladistvé ve 4. čtvrtletí 2022 17.1.2023
Časté otázky a odpovědi
Lékový záznam
Strossova vila
Užitečné odkazy
Přehled příspěvků dle data