V prvních třech měsících letošního roku zaměstnanci KHS LK provedli v provozovnách společného stravování 251 kontrol. „Na začátku roku jsme se mj. zaměřili na úroveň poskytování stravovacích služeb v horských střediscích, zejména pak na stánkový prodej občerstvení. Při stánkovém prodeji se nejčastěji setkáváme se závadami souvisejícími s uspořádáním stánku a jeho vybavením, tj. nedostatečné vybavení vzhledem k rozsahu nabídky občerstvení a skladování tzv. neslučitelných potravin pohromadě (např. v jednom chladícím zařízení),“ vysvětluje MUDr. Ivana Kučerová, ředitelka odboru hygieny výživy a předmětů běžného užívání. Celý text zde.
Navigace
-
Nejnovější příspěvky
- Projekt „Klíšťata ve městech“ – krajská města 1.6.2023
- 31. květen Světový den bez tabáku 31.5.2023
- Stanovení nebezpečného výrobku – panenka Back To SCHOOL, No. 1841 29.5.2023
- Stanovení nebezpečného výrobku – Dr. C. Tuna, SUN BUTTER 15 SPF, Tan & Care, CARROT OIL, 250 ml 29.5.2023
- Riziko látky olovo – tetovací barva DYNAMIC VIKING INK, DARK GREEN 29.5.2023
Časté otázky a odpovědi
-
Lékový záznam
Strossova vila
Užitečné odkazy
Přehled příspěvků dle data
Červen 2023 Po Út St Čt Pá So Ne 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30