V prvních třech měsících letošního roku zaměstnanci KHS LK provedli v provozovnách společného stravování 251 kontrol. „Na začátku roku jsme se mj. zaměřili na úroveň poskytování stravovacích služeb v horských střediscích, zejména pak na stánkový prodej občerstvení. Při stánkovém prodeji se nejčastěji setkáváme se závadami souvisejícími s uspořádáním stánku a jeho vybavením, tj. nedostatečné vybavení vzhledem k rozsahu nabídky občerstvení a skladování tzv. neslučitelných potravin pohromadě (např. v jednom chladícím zařízení),“ vysvětluje MUDr. Ivana Kučerová, ředitelka odboru hygieny výživy a předmětů běžného užívání. Celý text zde.
Navigace
-
Nejnovější příspěvky
- Nebezpečný výrobek – La vie est belle, EAU DE TOILETTE 19.5.2022
- Nebezpečný výrobek – Le via est belle, PARIS, L’EAU DE PARFUM 11.5.2022
- Státní zdravotní dozor v provozovnách společného stravování v 1. čtvrtletí 2022 9.5.2022
- Státní zdravotní dozor nad předměty běžného užívání v 1. čtvrtletí 2022 9.5.2022
- Nebezpečný výrobek – IS, eau de parfum 25.4.2022
Časté otázky a odpovědi
Lékový záznam
Strossova vila
Užitečné odkazy
Přehled příspěvků dle data