S cílem ověřit úroveň zajištění bezpečnosti pokrmů připravovaných bez tepelného opracování ze zeleniny, včetně čerstvých bylinek nebo i zmražené zeleniny podávaných v zařízeních školního stravování s důrazem na ověření bezpečnosti pokrmů z hlediska přítomnosti vybraných mikrobiologických agens schopných vyvolat onemocnění odebrala KHS LK vzorky zeleninových salátů … celý text.
Navigace
-
Nejnovější příspěvky
- Nebezpečný výrobek – La vie est belle, EAU DE TOILETTE 19.5.2022
- Nebezpečný výrobek – Le via est belle, PARIS, L’EAU DE PARFUM 11.5.2022
- Státní zdravotní dozor v provozovnách společného stravování v 1. čtvrtletí 2022 9.5.2022
- Státní zdravotní dozor nad předměty běžného užívání v 1. čtvrtletí 2022 9.5.2022
- Nebezpečný výrobek – IS, eau de parfum 25.4.2022
Časté otázky a odpovědi
Lékový záznam
Strossova vila
Užitečné odkazy
Přehled příspěvků dle data