Podle metodického návodu Ministerstva zdravotnictví ČR Nutriční doporučení ke spotřebnímu koši (ND) vyhodnotili v roce 2016 pracovníci odboru hygieny dětí a mladistvých celkem 85 jídelníčků – 28 na základních školách a 57 v mateřských školách. Z hodnocení vyplývá, že jídelny plní požadované · podávání ryb · bílých druhů mas, luštěnin jako hlavního pokrmu · tepelně upravené zeleniny. Z příloh dle doporučení převládá rýže .. podrobnosti zde.
Navigace
-
Nejnovější příspěvky
- Začíná sledování jakosti rekreačních vod 29.5.2023
- Valdštejnské slavnosti z pohledu kontrol KHS LK 24.5.2023
- Informace o nabídce nepotřebného majetku 22.5.2023
- Informace o konání zkoušek ze znalostí hub 22.5.2023
- Prevence a její význam v kontextu 75. let od založení Světové zdravotnické organizace 17.5.2023
Časté otázky a odpovědi
-
Lékový záznam
Strossova vila
Užitečné odkazy
Přehled příspěvků dle data